AMARAN!!

Tawaran Ini Adalah Terhad
& Hanya Sah Untuk
10 Minit Sahaja
ADAKAH ANDA PEMILIK BISNES
Anda Juga Bakal Didedahkan Dengan 'Teknik & Trick' Yang Paling UPDATED Pada Tahun 2021!

SEKEJAP!

Sebelum Anda Scroll Ke Bawah, Mungkin Anda Sedang Berdepan Situasi Ini Kan..?

Nama saya Farhan Zakaria atau lebih dikenali sebagai Coach Farhan dan ini sahabat saya Izrin Ayob atau lebih dikenali sebagai Coach Izrin.

Saya merupakan CEO di Red Eagle Digital yang bertanggungjawab menjalankan sebarang kempen pemasaran di hq secara digital, terutamanya melalui platform Facebook Ads.

Alhamdulillah, dengan izin Allah saya juga merupakan salah seorang Certified Trainer yang dah melatih ribuan usahawan tentang Marketing melalui sesi kelas yang kami sudah adakan.

Spend Facebook Ads Lebih

Dari RM1 Juta!

Ya, anda tak salah baca!

Sehingga hari ini, saya dah membelanjakan kos lebih RM1++ juta untuk kempen pemasaran di Facebook Ads.

Namun ianya bukanlah satu angka yang saya ingin bangga kan!

Saya juga sama seperti anda semua.. Banyak buat silap dalam merangka & menjalankan kempen pemasaran yang menyebabkan kerugian!

. . . . . . . . . . 

Stress? Bengang? Rasa Down?

Ya, memang semua itu yang saya rasa!

Tapi ada ‘satu perkara bernilai’ yang lebih penting dari semua perasaan itu yang saya belajar, dan perkara tersebut lah yang membantu saya dalam menghasilkan kempen pemasaran yang lebih berkesan dari masa ke semasa!

"Website Ecommerce Orang Terus Masuk Buat Pembelian!"

. . . . . . . . . . 

Sejujurnya, Website Ecommerce bukanlah satu ‘alat magic’ yang boleh buatkan anda dan bisnes jadi kaya-raya dengan mudah!

Tapi saya juga tak nafikan ramai yang boleh buat duit dengan banyak menggunakan Website Ecommerce.. setuju?

. . . . . . . . . . 

Saya percaya, sekiranya anda benar-benar fahami “TEKNIK FUNNEL” dan kuasai ASAS SETIAP FUNGSI yang terdapat dalam Website Ecommerce  ini, InsyaAllah pasti anda akan sukses!

Bukannya dengan cara ‘redah main buat jer dulu’ tanpa kefahaman yang betul, kemudian langgar dinding dan melebur! Last-last sekali salahkan Website Ecommerce kononnya asyik bermasalah, dah tepu!

Perkara inilah yang saya sangat tekankan kepada setiap usahawan yang berpeluang bersama-sama dalam setiap kali kelas.

. . . . . . . . . . 

Dan sekarang, giliran anda untuk saya kongsikan ilmu ini kepada anda..

50 video marketing

Jom Bersama Kami Automasikan Perniagaan Anda Dengan E-Commerce Dan Teknik-teknik Marketing Terkini!!

Apa Kata Usahawan

Yang Dah Belajar?

Nudzul Haidi Bea Hijab

“Alhamdulillah Coach dapat sales RM375k bulan puasa itu hari hasil belajar air tangan ilmu coach “

Kak Ummu Sweetdream Essential Oil

“Dah masuk first order RM102 tq coach !”

Rizal Azim Digital Marketer

“Terbaik Coach Farhan ! Terima kasih. Syukur alhamdulillah dapat banyak ilmu dari ecom fb ads ni”

Lukmanulhakim Skincare Kosmetik

“Bagi saya ianya sangat berguna untuk ilmu dan masa akan datang.Terbaik video ni daripada Coach Farhan”

Haeruddin Klon Nano Cermin Mata

“Alhamdulillah video video terbaru ni sangat bermanfaat menjadi panduan. Apa tah lagi ni adalah sistem fb ecom yang terbaru”.

    Jadi Apa Yang Anda Bakal Belajar Melalui

    NILAI SEBENAR KESEMUA MODUL INI ADALAH RM 1,985..!!!

    Saya Juga Nak Berikan XXX EXTRA BONUS Sekiranya Anda Bertindak Dapatkan 50 VIDEO MARKETING Ini

    Sekarang!

    Main Bonus

    • 24 E-Book Percuma Bernilai RM997
    • Percuma Training Selama Setahun Bernilai RM2500

    Super Bonus

    • 30 Orang Pertama Akan Dapat Theme Premium Bernilai RM300
    • 15 Orang Pertama Akan Dapat Plugin Security Percuma Bernilai RM500

    Suprised Bonus

    • Percuma training 12x setahun bernilai RM2500
    • Free Review & Consultation Website E-Commerce Bernilai RM2000

    Saya Amat Yakin, Pasti Soalan Ini Sedang Bermain Dalam Fikiran Anda Kan..?

    Pendek kata, anda akan belajar segalanya A-Z tentang “Strategi, Teknik & Step” yang penting dalam menghasilkan iklan di Facebook yang InsyaAllah bakal memberikan anda pulangan yang baik!

    Anda yang berniaga produk/servis berkaitan kecantikan, kesihatan, makanan, makanan & minuman, takaful, insurans, hartanah, cuckoo & coway dll atau anda yang ingin mencari dropship, ejen dan stokis melalui Facebook.

    Jangan risau, setiap penerangan terperinci yang disampaikan dalam video panduan ini menggunakan bahasa yang mudah sangat untuk anda faham walaupun anda buta IT.

    Mestilah boleh! Dan anda juga pasti akan terkejut sebab bakal belajar & faham perkara-perkara yang mungkin anda tak pernah tahu sebelum ni..

    Ya, ada! Jangan risau.. Saya faham yang proses pembelajaran macam ni bukanlah semudah sekali belajar, terus pandai! That’s why saya sediakan group support melalui Whatsapp lifetime. Disitu mudah untuk anda bertanyakan sebarang soalan yang akan dibantu oleh barisan coach yang berpengalaman.

    Betul tu, saya tak nafikan yang anda ada banyak pilihan untuk belajar dengan orang lain. Saya juga TIDAK MENJANJIKAN perkara magic berlaku lepas anda belajar dari video panduan ini.

    Tapi saya sangat yakin, dengan anda menguasai “TEKNIK TERBARU” yang kuat dan betul dalam menjalankan iklan di Facebook dan Ecommerce, pasti ada results berkekalan untuk anda!

    . . . . . . . . . . 

    Bukannya dengan cara ‘shortcut’ ataupun teknik yang pelik-pelik untuk dapatkan hasil yang cepat, tapi tak bertahan lama..

    Paling pedih, mungkin anda pun terpaksa menanggung ‘yuran kerugian’ bernilai RM1 Juta sepertimana yang saya dah laburkan sepanjang pengalaman saya.. Sanggup?

    . . . . . . . . . . 

    Jika tak sanggup, video panduan ini adalah jawapan yang tepat untuk anda kerana apa yang dikongsikan adalah berdasarkan ‘real case study’ student saya sendiri!

    Sekiranya Anda Berimpian Untuk Belajar & Dapatkan Result Yang Berterusan, Maka Panduan Ini Adalah Untuk Anda.

    Jadi, Berapakah Yuran Untuk Anda Dapatkan Semua

    50 VIDEO MARKETING???

    Sejujurnya, kalau dikira nilai asal ilmu dan bonus yang anda bakal dapat ini,

    Saya patut jual dengan harga RM 1499 paling minimum!

    . . . . . . . . . . 

    Tapi itu bukanlah niat saya.. Saya ikhlas nak bantu anda.

    Tapi disebabkan anda terlepas tawaran 10 minit saya sebelum ni, saya buka dengan harga yang sedikit tinggi, kalau anda serius nak buat tindakan! Iaitu

    RM1499

    100% MONEY BACK GUARANTEE

    Kenapa kami yakin? Kerana kami tahu, jika anda 100% buat apa yang kami kongsikan ini, anda akan keluar dari belenggu masalah perniagaan yang lembab itu. Yakin! Belajar dengan hati terbuka dan fikiran yang ikhlas untuk membangun ekonomi diri, keluarga dan ummah. 100% perbelanjaan yang anda keluarkan, sekiranya anda masih tidak dapat apa-apa result, hanya perlu beritahu team kami tentang feedback anda, dan kami akan pulangkan pelaburan anda serta merta.. 100 NO RISK! Deal?

    . . . . . . . . . . 

    Perlukan Bantuan?

    Terus klik butang dibawah untuk terus hubungi Coach Hadi melalui Whatsapp

    Perlukan Bantuan?
    1