Pra Order Calendar Marketing 2019!!!

order kalendar

 

Anda pening merancang bisnes tahun depan 2019???

 

Jangan risau, kami ada solusi yang sesuai untuk ada.

Ada 4 Jenis calendar marketing 2019 wajib anda miliki.

Jadual Kemasukan Gaji

Nak senang orang beli produk atau ambil servis kita, mestilah tahu bila waktu gaji masuk. Ketika itu, rate closing sales cukup tinggi. Sebab apa? Kalau kita sendiri gaji tidak masuk lagi, tiada mood mahu shopping sakan kan? 

Jadual yang kedua yang anda perlu amik tahu sangat-sangat.

Jadual Cuti Sekolah

Jika anda seorang pemilik bisnes catering, mak andam, photographer, butik pengantin, konfem time cuti sekolah, bisnes masyuuk kan?Kalau anda seorang pemilik bisnes hometuition/pusat tuisyen ker, atau rajin buat kem-kem motivasi ker. Boleh r adjust aktiviti pemasaran anda. Makin senang la anda, silap-silap anda sendiri boleh plan masa bersama keluarga anda. #eh. Kalau dah masyuk tuh, jangan lupa kami ok. 

Jadual Hari Cuti Umum Dan Perayaan

Eh, raya bila eh? puasa bila? Kalau dah ada calendar marketing 2019 kan senang kerija. Tak perlu teropong cari anak bulan nak raya. 


Jadual Hari Sambutan Istimewa

Kalau anda sendiri tidak tahu bila Hari Ibu. Uhmm, X perlu la buat bisnes. Bagaimana bisnes nak berkat kalau asyik terlupa hari ibu. Insya Allah, jadual hari istimewa ini, bukan setakat hari ibu jer yang ada, hari bapa, hari guru, hari jururawat, hari harimau pun ada. Senang nak wish kalau dah tahu tarikh kan?

“Manusia tidak merancang untuk gagal, tetapi mereka gagal untuk merancang”

Anda ada pilihan, mahu berjaya pada tahun 2019 atau gagal merancang bisnes tahun hadapan.

Jadi, ini untuk orang-orang bisnes yang mahu berjaya mendapatkan calendar ini yang bernilai RM30 sahaja. Selepas kalendar ini dilancarkan pada 3hb Oktober 2018, harganya bertukar menjadi RM57. Ya, harganya makin meningkat kerana masa itu bernilai emas.

Jadi cara yang cukup mudah untuk mendapat Calendar Marketing yang bernilai RM30, hanya tekan butang dibawah ini sahaja atau butang Add to cart untuk proses pembayaran dengan cepat.

Pra Order Calendar Marketing 2019

Calendar Marketing 2019

RM47.00

Calendar Marketing 2019

4 CALENDER MARKETING WAJIB 2019 YANG PERLU ANDA MILIKI :

  1. Jadual Kemasukan Gaji
  2. Jadual Cuti Sekolah
  3. Jadual Hari Cuti Umum Dan Perayaan
  4. Jadual Hari Sambutan Istimewa
8 Shares

Bertindak sekarang!!! Atau anda tidak mempunyai cuti 2019.