40 Video FB Marketing

RM147.00

40 Video FB Marketing 2019

Sebelum tu, saya nk gtaw, 40 video ini tidak diperlukan untuk semua orang tetapi hanya #KHAS kepada anda yang:

(+) Dah buat ads tapi sales masih sendu
.
(+) Dah buat ads, tpi masih tak dapat setting yang cun melecun
.
(+) Dah buat ads tapi kos melambung tinggi berbnding sales
.
(+) Nak belajar ilmu baru dan upgrade ilmu yang sedia ada

196 in stock

Category: SKU: v-fb-19 Tags:

Description

97JADI SEKARANG ANDA DAH TAK SABAR? NK TAHU ISI KANDUNGN 40 VIDEO FB MARKETING 2019 TERSEBUT?.

✅ BAB 1: Cara membina page yang betul
.
✅ BAB 2: Flow fbads yang perlu anda fahami
.
✅ BAB 3: 3 waktu terbaik untuk anda “BOOM”kan iklan ada di fb
.
✅ BAB 4: 7 ciri ciri pelanggan anda ( CustomerAvatar) yang perlu anda tahu
.
✅ BAB 5: Senarai 57 lokasi “HOT” yang perlu anda target.
.
✅ BAB 6: Senrai 69 interest yang perlu anda tahu dan guna masa setting fbads.
.
✅ BAB 7: Istilah istilah fbads yang perlu anda tahu dan faham sebelum run iklan fbads
.
✅ BAB 8: Saiz gambar dan Layout yang cantik.Silap saiz gambar iklan anda akan pecah dan tak cantik
.
✅ BAB 9: Cara anda test gambar fbads. Anda perlu tahu, tulisan tak boleh lebih dari 20% ats gambar
.
✅ BAB 10: Cara membina “akaun” fbads dan terus buat iklan brand awareness. Iklan yang sngt bagus untuk naikan brand anda.
.
✅ BAB 11: Penerangn cara anda nak set “SPENDING LIMIT” supaya iklan tak lebih pada bajet yang anda tetapkan.
.
✅ BAB 12: Anda akan diajar cara buat iklan ” Post Engagment”. Iklan yang fokus kepada org komen, like dan share post anda.
.
✅ BAB 13: Cara buat iklan “LIKE MARKETING” yang mudah. Nak naikan likers page supaya orang lebih trust pada bisnes yang anda tawarkan.
.
✅ BAB 14: Diajar cara untuk promosi kedai anda. Iklan ini namanya adalah “LOCAL AWARENESS”. Sangat bgus untuk anda yang ada premis.
.
✅ BAB 15 : Cara mudah untuk buat iklan video ads. Video ads sngt murah.
.
✅ BAB 16 : Diajar jugak cara anda “BOOST POST” iklan dengan cara yang betul.
.
✅ BAB 17: Diajar cara split test “Post Engagement Umur ” agr iklan anda lebih tepat kena pada pelanggan yang anda mahu.
.
✅ BAB 18: Diajar cara split test “Post Engagement Lokasi”. Saya akan kongsikan 59 hot place yang anda boleh target untuk meributkan jualan anda.
.
✅ BAB 19: Diajar cara split test “Post Engagement Interest”. Saya akan kongsikan juga 67 senarai hot interst yang tepat kepada pelanggan anda.
.
✅ BAB 20: Diajar cara split test “Post Engagement Gender”. Anda akn dapat tahu gender mana yang paling ramai suka kepada produk yg anda tawrkan.
.
✅ BAB 21: Diajar cara split test “Brand Awareness Umur ” agar iklan anda lebih tepat kena pada pelanggan yang anda mahu.
.
✅ BAB 22: Diajar cara split test “Brand Awareness Lokasi”. Saya akan kongsikan 59 hot place yang anda boleh target untuk meributkan jualan anda.
.
✅ BAB 23: Diajar cara split test “Brand Awareness Gender”. Saya akan kongsikan juga 67 senarai hot interst yang tepat kepada pelanggan anda.
.
✅ BAB 24: Diajar cara split test “Brand Awareness Interest”. Saya akan kongsikan juga 67 senarai hot interst yang tepat kepada pelanggan anda.
.
✅ BAB 25: Diajar cara menggunakan audience insight. Anda akan lebih tahu secara details siapa pelanggan anda yang perlu anda target dari segi lokasi, jantina, umur dan bahasa yang pelanggan anda gunakan.
.
✅ BAB 26: Diajar cara untuk buat custom audience untuk retargeting semula prospek yang pernah lihat iklan anda
.
✅ BAB 27: Diajar cara untuk menggunakan Custome Audince yang telah anda bina.
.
✅ BAB 28: Diajar cara retagreting atau pun cara menggunakan looklike audience iklan anda
.
✅ BAB 29 : Cara setting iklan ” SEND MESSAGE”. Iklan yang sngt padu dan boleh menghuru harakan page anda.
.
✅ BAB 30 : Diajar cara setting iklan “TRAFFIC”. Teknik power customer anda PM terus masuk ke no WASSAP anda.
.
✅ BAB 31: Cara yang tepat dan betul unutk monitor iklan anda